Gemma

Mijn eerste camera kreeg ik toen ik 19 was. Ik ben toen een jaar naar Australië gegaan waar ik prachtige natuur, landschappen en mensen heb gefotografeerd en waar ik vooral betovert werd door het mooie licht.
Na dat jaar ben ik in Engeland aan de kust gaan wonen in de leuke artistieke stad Brighton. Hier groeide mijn passie als fotograaf nog meer en ik begon op kleine evenementen foto’s te maken en ben aan het werk gegaan als fotograaf bij Olan Mills portret studio’s.

In Engeland heb ik vele bruiloften en ook muziek– en theater shows mogen vastleggen. Via grote bedrijven zoals Kimberly Clark en American Express ben ik in aanmerking gekomen om ook zakelijke evenementen vast te leggen. Ik heb mijzelf ontwikkeld tot een allround fotografe en alle opdrachten die ik aanneem fotografeer ik met dezelfde passie. Een van mijn andere grote passies, reizen, combineer ik ook graag met mijn werk. In Brazilië ben ik 8 maanden geweest en ben ik meegegaan met verschillende dj’s op festivals, maar ook mijn reizen naar
thailand, Gambia en Goa leverden vele mooie foto’s op. Mijn werk is meerdere malen in de prijzen gevallen en dat heeft mij onder andere een reis naar IJsland opgeleverd.

Skills:

  • Fotografie

Projecten van Gemma