Over Lieverd Concepts

10502490_575982569213451_5046098650192532522_n

Arjan Boot “Film is altijd mijn passie geweest. Sinds de eerste dag dat ik de werksfeer op de set proefde, was ik verkocht. Ik ben ruim 25 jaar actief geweest in de televisie en filmwereld. Ik ben eigenaar geweest van diverse vooraanstaande castingbureaus. Daarnaast heb ik gejureerd, gepresenteerd, geregisseerd, geproduceerd, en zelf ook geacteerd. Tevens ben ik casting director (selecteren en regisseren van mensen voor de camera). Tussen 1988 en 2011 verzorgden mijn bureaus voor bijna alle Nederlandse speelfilms, tv series, commercials en commerciële fotografie de casting van de figuranten, edelfiguranten, specials en modellen. Tevens trad ik bij veel van deze producties op als tweede regie assistent. Ik heb mee mogen werken aan tal van De Oscar en Gouden Kalf winnende producties. Ook heb ik voor een scala aan A-merken gewerkt, waaronder Heineken, H&M, Bijenkorf, Ernst & Young, Van Lanschot Bankiers, ABN Amro, Rabobank, Aegon, KLM…

Het filmvak is bruisend, creatief en altijd in beweging. De tendens naar online en digitale media is de afgelopen jaren zeer sterk merkbaar. Niemand kan daar om heen. Door de jaren heen veranderen technieken en is animatie een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de filmwereld. Je hoeft niet direct aan Pixar te denken, simpele animaties kom je tegenwoordig overal tegen, zowel online als op televisie. Techniek blijft zich ontwikkelen. Het is erg leuk om nauw samen te werken met deze nieuwe generatie filmers, die technieken beheersen die er in mijn tijd nog lang niet bestonden. Al heb je jaren ervaring in dit vak, door de veranderingen en ontwikkelingen blijft er altijd uitdaging in zitten en ben je nooit uitgeleerd!”

Youri van Wielink: Na vele jaren actief te zijn geweest op het gebied van marketing & sales bij verschillende grote mediabedrijven richt ik mij nu volledig op de creatieve kant van het proces. Ook ben ik nauw betrokken in de voorbereidende gesprekken met onze klanten, om samen met hen tot een krachtig media concept te komen waarbij het bedrijf op de beste manier wordt uitgelicht.

DSC_1595-min

Perry Scipio: “Mijn passie is marketing in de meest brede zin van het woord. Marketing is een mentaliteit waarin binnen een organisatie alle mensen een rol hebben. Van de receptioniste tot de directeur.

Het gaat veel verder dan alleen klantgerichtheid. Het is de wil om onderdeel te zijn van de oplossing die de klant zoekt.

Na een marketing opleiding aan de Hogeschool voor Economische Studies te Rotterdam te hebben gevolgd heb ik ervaring opgedaan in de automatisering, de reiswereld en de commerciële gezondheidszorg.

Ik wil mij nu meer richten op het ontwikkelen van nieuwe concepten en het meedenken bij communicatie oplossingen.

Bij het maken van bedrijfsfilms zoals we die bij Lieverd Concepts maken staat de mens binnen het bedrijf centraal. Ons doel is om zo goed mogelijk de verbinding tot stand te brengen tussen de mensen achter het bedrijf van de klant en de klant zelf.

Dit geldt dus ook voor Lieverd Concepts zelf: Bij Lieverd concepts houd ik mij als business development manager bezig met met het in lijn brengen van de sterke punten van mijn collega’s en de behoeften van onze klanten.”