Werkwijze film, animatie en fotografie

Werkwijze film: Ieder bedrijf heeft zijn eigen unieke verhaal. Of het nu gaat om de promotie van een product, of de uitleg van een bedrijfsproces, u kent uw verhaal als geen ander.
Om een goede productie te maken moeten wij uw product, boodschap of bedrijf kunnen “voelen”. En wat kan beter voor dat gevoel zorgen dan een persoonlijk gesprek bij u op kantoor waarin wij met u kennis maken, met uw bedrijf, product, (werk)sfeer etc.

Deze verschillende ingrediënten zorgen er voor dat wij een goede vertaalslag kunnen maken van uw boodschap/bedrijfsproces/verhaal naar doeltreffend beeld.

Tijdens het eerste gesprek bespreken wij uw wensen en wordt de boodschap en/of het doel van de productie bepaald. Het budget wordt besproken en er wordt bepaald welke mediavormen en technieken er mogelijk zijn. (real life film, animatie, 2d, 3d etc.)

 1. Wij gaan vervolgens samen met u na wie er binnen ons team van creatieven het beste bij uw productie past.
 2. Opmaken van het script
 3. Tijdens een vervolgafspraak (dit kan ook via Skype) wordt het script besproken.
 4. Bij goedkeuring van het script gaan wij over tot het maken van een draaiboek.
 5. Is dit allemaal naar wens? Dan beginnen we met filmen.
 6. Editing en postproductie (montage van film, schrijven- opnemen en bewerken van geluid/muziek, voiceover(s), kleurcorrecties, visuele effecten)
 7. Oplevering eerste ruwe versie & feedback
 8. Oplevering van de film

Werkwijze animatie

Werkwijze fotografie: Heeft u goede nieuwe productfoto’s nodig voor op uw website? Opent uw restaurant of horecagelegenheid en wilt u mooie sfeerfoto’s laten maken zodat u en uw klanten via het beeld nog lang van dit heugelijke moment kunnen nagenieten? Gaat uw menu veranderen en wilt u gebruik maken van beeld in uw menukaart of meer mensen via uw website verleiden om bij u te komen eten? Misschien bent u zelf en uw personeel wel toe aan nieuwe goede zakelijke portretten of is het hoog tijd om uw kantoor/interieur eens goed vast te leggen?

Goede foto’s zijn uw visitekaartje en wij dragen hier graag samen met onze fotografen zorg voor.

Naast fotografie faciliteren wij ook in:

 • Beeldregie
 • Beeld styleren
 • Beeldbewerking

Onze fotografen specialiseren zich in de volgende typen fotografie:

 • Corporate
 • Vastgoed en interieur
 • Food en Horeca
 • Products
 • Creative (overig)

Na een eerste kennismaking (telefonisch, skype of in real life) bepalen wij graag samen met u welke fotograaf er het beste bij uw wensen en uw budget past. Wij zullen dan ook bekijken of het voor de opdracht gewenst is om gebruik te maken van de regie door Arjan Boot.